Ștergere cont

Ultima actualizare: 11 noiembrie 2026

Cum ștergeți contul

Din aplicație: Setări → Șterge contul, apoi confirmați. Contul se blochează imediat și nu mai puteți intra în el.

Ce date se șterg și când

După 30 de zile de la cerere ștergem definitiv toate datele asociate contului dumneavoastră din sistemele noastre operaționale: proprietățile, contoarele, citirile, imaginile încărcate și chiriile.

Dacă aveți chiriași: în cele 30 de zile, chiriașii își pot descărca procesul-verbal de predare-primire. După aceea ștergem tot ce ține de proprietățile dumneavoastră.

Dacă vă răzgândiți

În cele 30 de zile puteți cere redeschiderea contului, printr-un email de la adresa contului la [email protected]. După cele 30 de zile, datele nu mai pot fi recuperate.

Ireversibil

După cele 30 de zile, ștergerea este definitivă și ireversibilă. Nu veți mai putea recupera datele. Dacă doriți să folosiți din nou serviciul, va trebui să creați un cont nou.

Contact

Dacă nu mai aveți acces la aplicație sau aveți întrebări: [email protected].